Νέα ομάδα ανδρών στο EGO IDEAL!

EGO IDEAL-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ|ΨΥΧΙΑΤΡOΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚοινός στόχος, κοινή επιθυμία, κοινές αγωνίας, κοινές αντιστάσεις.

Όλα αυτά τα κοινά θέματα δημιουργούν μία πολύ ικανοποιητική βάση σύνδεσης πολλαπλών προσωπικοτήτων και αναγκών.

Σκοπός μας είναι να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι στη ζωή, με άλλους όρους, με σταθερό πλαίσιο, με κάποιον να οδηγεί αλλά όχι να καθοδηγεί, να ερμηνεύει αφού πρώτα συναισθανθεί και κατανοήσει, ενσκύψει με ενδιαφέρον ανθρώπινο αλλά και επιστημονική ουδετερότητα για να δώσει στην ίδια την ομάδα το δικό της ρυθμό, τη δική της «νόρμα».

Αυτή τη χρονιά θα πρωτοτυπήσουμε, θα έχουμε ομάδα ανδρών αποκλειστικά, καθώς αυτό προκύπτει ολοένα και περισσότερο στην συνεχώς εξελισσόμενη εποχή μας όπου οι ανάγκες του ανδρικόυ πληθυσμού αλλάζουν και αυτές, όχι πάντα σε αρμονία με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Θα ασχοληθούμε με ζητήματα σχέσεων, φιλικών, επαγγελματικών, συναισθηματικών, με θέματα διαχείρισης συναισθημάτων απογοήτευσης λόγω συγκυριακών καταστάσεων , με επιθυμίες διαμόρφωσης νέων συνθηκών στη ζωή τους και θα εστιάσουμε στην ενστάλλαξη ελπίδας και διαμόρφωση τεχνικών βιωματικών προκειμένου να ενδυναμωθεί μέσα από την ομάδα το ήδη υπάρχον θετικό δυναμικό καθενός για να προχωρήσει στη ζωή του.

Μερικές σημαντικές λεπτομέρειες καθώς το πλαίσιο διαμορφώνει πολλές φορές το αποτέλεσμα ευθύς εξαρχής: Συνεδρίες εβδομαδιαίες, διάρκειας 90 λεπτά , σε ώρα που θα συμφωνηθεί από την ομάδα, και θα προυποθέτει δέσμευση και τήρηση. Θα δημιουργηθούν κανόνες στις πρώτες συνεδρίες οι οιποίοι ευνοούν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και θα την ακολουθούν σε όλη τη διάρκειά της , ή μέχρι να αναθεωρηθούν από κοινού, με βασικό κανόνα τον αλληλοσεβασμό, την εχεμύθεια και την ειλικρινή τοποθέτηση στο εδώ και τώρα.

Περιμένουμε με χαρά να γνωριστούμε, καλέστε στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας EGO IDEAL προκειμένου να προγραμματιστεί η πρώτη αναγνωριστική συνάντηση με τον υπεύθυνο για την ομάδα Φίλιππο Κουνιάκη Ψυχίατρο Ομαδικό Ψυχοθεραπευτή .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.