Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό 08/10/2024, 19.00

 

 

 

Τρίτη 08 Οκτωβρίου στον Ιανό Θεσσαλονίκης στις 19.00.

Μία νέα εμπειρία για την παρουσίαση του βιβλίου « Πώς νιώθεις με αυτό» από τις εκδόσεις Key Books.

Γιατί νέα εμπειρία; Επειδή έχουμε επιλέξει να εστιάζουμε στην ψυχοθεραπευτική εμπειρία η οποία είναι και ο βασικός πρωταγωνιστής στο βιβλίο. Διαμορφώνουμε με αφορμή μία ιστορία που το βιβλίο μία διαδραστική συζήτηση για τις οικογενειακές σχέσεις, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τις επιλογές ζωής, την ευκαιρία αλλαγής, τους φόβους μας για νέες εμπειρίες.

Θα μπορείτε και εσείς να ρωτήσετε όσα σας απασχολούν για την ψυχοθεραπεία.

Θα είμαστε μαζί με τη Δήμητρα Κισσά, Οικονομολόγο και Σύμβουλο επιχειρήσεων η οποία θα μας δώσει τη ματιά του θεραπευόμενου και όσων ασχολούνται με θέματα ψυχικής υγείας για να κατανοήσουν τον εαυτό τους αλλά και τον κόσμο συνολικότερα.  Θα είμαι κι εγώ εκεί, ο Φίλιππος Κουνιάκης ως συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής. Θα μας συντροφέψει επίσης η πολύπειρη , με πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις για τη ζωή συνολικά , ψυχολόγος Κατερίνα Χατζηκαλλία Κουνιάκη .

Την παρουσίαση θα συντονίσει η εκλεκτή δημοσιογράφος Έλσα Ποιμενίδου με μοναδικό πάντα ζωντανό τρόπο!

 

Όλοι μαζί λοιπόν θα διαμορφώσουμε μία μοναδική εμπειρία γύρω από την ψυχοθεραπεία, τους θεραπευόμενους και τους θεραπευτές.

Σας περιμένουμε   λοιπόν !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.