Παρουσίαση Βιβλίου στον Ιανό

 

Στο Ινστιτούτο μας βασική αρχή από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και σήμερα σταθερά αποτελεί η αρχή της Συνεργασίας.

Συνεργασία σε μικρο-επίπεδο εντός του χώρου μας μεταξύ των τριών συνιδρυτών Δήμου Δημέλλη, Φιλίππου Κουνιάκη και Νίκου Σιδηρόπουλου αλλά και Συνεργασία σε κοινωνικό, επιστημονικό και διεπιστημονικό επίπεδο, με αποτέλεσμα πληθώρα επιτυχημένων δράσεων σε πολλές περιστάσεις.

 

Αυτή η αρχή είναι που καθόρισε το πλαίσιο για την παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Χατζηκαλλία Κουνιάκη  «Τι να κάνω – τι να μην κάνω για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου» στις 19 Νοεμβρίου 19.00, στο βιβλιοπωλείο Ιανός , βιβλίο που είχαμε την τιμή να εκδοθεί από τις Εκδόσεις Πατάκη.

 

Τι ιδιαίτερο θα μπορούσε να έχει η παρουσίαση ενός βιβλίου;

Την παρουσία ενός εξαίρετου επιστήμονα και καθηγητή στο ΑΠΘ του Χρήστου Φραγκονικολόπουλου, ενός πολυγραφότατου και πάντα επίκαιρου δημοσιογράφου(;)-καθηγητή Διεθνών Σχέσεων, ο οποίος θα προσφέρει θεωρητική και προσωπική εμπειρία σχετικά με την ανατροφή των παιδιών. Την παρουσία επίσης της  κας  Έυας Λαλούμη Βιδάλη, καθηγήτριας Παιδαγωγικών Επιστημών , με πολυετή εμπειρία στην διδακτική της παιδαγωγικής και προσωπική εμπειρία από το χώρο των παιδιών σε όλες τις ηλικίες. Την κα Μαρία Σαμολαδά , για την οποία μιλούν οι πολυάριθμες επιτυχημένες συνεντεύξεις της και τα πάντα στοχευμένα και καίρια κείμενά της η οποία θα προσθέσει την ιντριγκαδόρικη πλευρά της παρουσίασης με τις ερωτήσεις της στους άλλους συμμετέχοντες . Τέλος , θα συμμετάσχει ο Φίλιππος Κουνιάκης , όχι ως σύζυγος της συγγραφέως αλλά ως ειδικός Ψυχικής Υγείας με πολυετή εμπειρία (ακούγοντας όμως τους γονείς…) ο οποίος θα προσφέρει τη «γωνιά του γονιού» (ό,τι καταλάβατε καταλάβατε…).

 

Θα επιχειρήσουμε να σας κρατήσουμε το ενδιαφέρον ζωντανό όχι για το βιβλίο, αυτό συμβαίνει αυτόματα με το που θα ανοίξει κανείς το βιβλίο,  αλλά με πραγματικά περιστατικά από την καθημερινότητα που όλους μας έχουν απασχολήσει λίγο  ή περισσότερο!

 

Σας περιμένουμε λοιπόν Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 19.00 στο βιβλιοπωλείο Ιανός για μία ακόμη «συνεργασία» μας , καθώς όσα κάνουμε ως EGO IDEAL βάση έχουν τον άνθρωπο, καθένα από εσάς λοιπόν…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.