12 χρόνια μετά!

 

 

 

Η ζωή μας δείχνει το δρόμο, εμείς ακολουθούμε.

 

Αρκεί να είμαστε παρόντες και με διάθεση να επεκτείνουμε τα όριά μας. Η βολή μας καλή είναι, μας αναπαύει. Καμιά φορά μας δεσμεύει όμως, και η φυσική κόπωση των συνεχών υποχρεώσεων μας οδηγεί στην απροθυμία να δοκιμάσουμε νέους δρόμους.

 

Η ομάδα του EGO IDEAL διαμορφώθηκε το 2009, προϋπήρχε όμως μέσα από μία γνωριμία πολλών ετών (τώρα μετράμε 33 και συνεχίζουμε…). Όραμα μας η παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε υψηλό επίπεδο, με γνώμονα τον άνθρωπο που μας εμπιστεύεται. Μας εμπιστευτήκατε πολλοί αυτά τα χρόνια, με κάποιους τα καταφέραμε καλύτερα, με κάποιους λιγότερο καλά, μα σίγουρα η επιθυμία μας να συνδράμουμε στην ανάγκη του καθενός και η προσήλωση στη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε παρέμεινε ως ακρογωνιαίος λίθος της παρουσίας μας στο ταξίδι του καθενός που απευθύνθηκε στο EGO IDEAL.

 

Ο τίτλος προέκυψε από το Νίκο Σιδηρόπουλο, μας μπερδεύουν με είδη υγιεινής αλλά εμείς παλεύουμε για το Ιδεώδες Εγώ, το Ιδανικό Εγώ, όπως το μεταφράσει κανείς. Αυτοσαρκαζόμενοι, εστιάζουμε στο δικό μας Εγώ, αλλά στ’ αλήθεια εργαζόμαστε άοκνα και σταθερά για τη βελτίωση του Εγώ όλων σας. Γιατί ο λόγος ύπαρξης ενός ψυχοθεραπευτικού κέντρου δεν είναι οι θεραπευτές , μα οι θεραπευόμενοι. Γράψαμε πολλές ώρες με τις δικές σας ιστορίες, γράψαμε και πολλά φάρμακα,  όταν χρειαζόταν είναι η αλήθεια.

 

Ο Δήμος ο Δημέλλης πάντα πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες και τις νέες ιδέες, σταθερή δύναμη προώθησης, μας πηγαίνει μπροστά. Ο Νίκος Σιδηρόπουλος είναι το βαρόμετρο του EGO IDEAL,  μας δείχνει τι έπεται και μας κρατά προσγειωμένους. Η Κατερίνα Χατζηκαλλία Κουνιάκη ( η «δική μου» Κατερίνα) με την καλή της διάθεση και τις έξυπνες και πιασάρικες ιδέες της μας δίνει τη χαρά και την ηρεμία που τρεις μαντράχαλοι γιατροί χρειαζόμαστε. Δεν μπορώ να γράψω κάτι για εμένα , το Φίλιππο Κουνιάκη, καθώς θα θεωρηθεί περιαυτολογία και απόδειξη του διογκωμένου Εγώ. (όχι πως δεν ισχύει δηλαδή), αλλά ας μην καρφωνόμαστε και από μόνοι μας! Η Σταυρούλα Κερασίδου, ζωντανό παράδειγμα της δυνατότητας ατομικής υπέρβασης , σας απαντά στα τηλέφωνα και διαχειρίζεται τα αιτήματά σας με καλή πρόθεση, όχι πάντα με καλό αποτέλεσμα… Η Κατερίνα Μαντζούκη, rookie στο EGO IDEAL, με την πραότητά της και την καλή της διάθεση, σας ακούει, σας κατευθύνει, σας ηρεμεί σίγουρα. Η Μαρία Βογιατζή μας λείπει, αλλά θα επανέλθει με το μπρίο της , αν της έχει αφήσει κουράγιο ο ζούζουνός της ( περιμένουμε να πάει δημοτικό αυτός για να θυμηθεί τους κανόνες ορθογραφίας η μανούλα…).  Δεν ανφέρωόσους συνεργαστήκαμε στο παρελθόν καθώς σκοπός του κειμένου ήταν αρχικά να σας πούμε ένα νέο :

 

 

ΦΕΥΓΟΥΜΕ!

Πάμε αλλού, να κάνουμε ντόρο αλλού, ανατολικά. Παίρνουμε μαζί μας όμορφες αναμνήσεις, αφήνουμε πίσω υγρασίες στους τοίχους και την ανυπέρβλητη κίνηση του κέντρου.

 

Είμαστε σε νέους χώρους , με ίδια διάθεση και κέφι, με ίδια επιθυμία να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

 

Αδριανουπόλεως 24, 6ος όροφος, ίδια τηλέφωνα , ίδιο email.

 

 

Ελάτε να μας βρείτε, να σμίγουμε να φτιάχνουμε όμορφα πράγματα, ακόμη κι αν οι περιστάσεις αρχικά είναι στενάχωρες…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.