Νέο βιβλίο !

 

 

 

Μία νέα κυκλοφορία βιβλίου από το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας EGO IDEAL είναι πλέον πραγματικότητα!

Τίτλος : «Πώς νιώθεις με αυτό;»

Συγγραφέας ο Φίλιππος Α. Κουνιάκης , από τα ιδρυτικά μέλη του ΙΨΥ μας, ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής , μέλος της ομάδας BPSS (Business Psychological Solutions & Support), με πολυσχιδή δράση σε πολλά επιστημονικά πεδία , πάντοτε συναφή με την ψυχική υγεία.

 

Το βιβλίο αποτελεί το απαύγασμα της μακρόχρονης εμπειρίας τόσο από τις ατομικές συνεδρίες, όσο και από τις ομαδικές συνεδρίες του ιδίου του ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα.

 

Στόχος : Να αναδείξει σε όλους μας, περισσότερο ή λιγότερο σχετικούς με την ψυχοθεραπεία την αξία που δίνει η ψυχοθεραπευτική διαδικασία στις ζωές μας, τη χρηστική αξία της ανάδυσης του ασυνειδήτου μας αλλά και της αναγνώρισης των επιρροών ( οικογενειακών, κοινωνικών κ.ά.) που αφορούν όλους μας σε κάθε πτυχή της ζωής μας, εύκολη ή δύσκολη.

 

Δεν απευθύνεται σε εξειδικευμένους γνώστες της ψυχοθεραπείας, αλλά στον καθένα μας, όπου μέσα από ένα στιγμιότυπο μιας ψυχοθεραπευτικής διεργασίας επιχειρεί να προκαλέσει σκέψεις και συναισθήματα για τον ήρωα της κάθε ιστορίας από τις 18 που εμπεριέχονται στο βιβλίο.

 

Σας προσκαλούμε στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού μας , της επιδίωξης της αυτεπίγνωσης μέσα από το βιβλίο αυτό.

 

Θα το βρείτε από την Key Books , σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδος και φυσικά και online προεκειμένου να φτάσει σε όσους περισσότερους από εσάς γίνεται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.