Μέτρα (αυτονόητα) προστασίας 1

 

 

 

 

Στα πλαίσια των αλλεπάλληλων πολύ λογικών μέτρων που εφαρμόζονται πανελληνίως, και το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας  EGO IDEAL προτείνει τα κάτωθι :

1. Επίσκεψη από 1 μόνο άτομο εάν αυτό είναι εφικτό.

2. Τήρηση με ακρίβεια της ώρας που είναι η συνεδρία.

3. Αποφυγή άσκοπων επισκέψεων.

4. Σε περιπτώσεις απλής συνταγογράφησης, καλέστε νωρίτερα, δώστε μας τον ΑΜΚΑ σας , τι ακριβώς χρειάζεται να συνταγογραφηθεί, η γραμματεία θα επικοινωνήσει με τον θεράποντα ιατρό , θα ετοιμαστεί η συνταγή και θα περάσετε να την πάρετε.

 

Εμείς από την πλευρά μας, πέρα από την πάγια και σταθερή φροντίδα για την καθαριότητα και απολύμανση όλων των χώρων, έχουμε ήδη αραιώσει την πυκνότητα των πολυθρονών στην αίθουσα αναμονής, χρησιμοποιούμε επικουρικά και άλλους χώρους για την ασφαλή και άνετη αναμονή σας, ο χώρος μας αερίζεται επαρκώς σταθερά, το προσωπικό μας αλλά και οι ιατροί με βαθύ αίσθημα ευθύνης και φροντίδας λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας.

 

Θυμίζουμε πως επίσης για όσους δύνανται και το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα συνεδριών διαδικτυακά (Skype, Viber, Messenger κλπ) .

 

Παραμένουμε ενεργοί στο ιατρικό μας καθήκον, με σύνεση και μέριμνα για όλους .

 

Το αύριο θα μας βρει υγιείς και πιο σοφούς/δυνατούς.

 

 

Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας EGO IDEAL

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.