Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας από 24 Σεπτεμβρίου-1 Απριλίου 2018

Το Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας από 24 Σεπτεμβρίου 2018 έως και 1 Απριλίου 2019 είναι ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει ενδιαφέροντα και ανησυχίες γύρω από ζητήματα ψυχικής υγείας. Ένας εκ των εισηγητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής του Ego Ideal κ. Φίλιππος Κουνιάκης.

Η Ενορία της Παναγούδας με πρωτοβουλία του Προϊστάμενου του Ιερού Ναού Παν. Αρχιμ. Αμβροσίου Ματσά και με την καθοδήγηση της επιστημονικής υπεύθυνης του προγράμματος, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας, επόπτριας & ψυχοθεραπεύτριας μέσω ψυχοδράματος κ. Νέλης Βυζαντιάδου “ανοίγει” το θέμα της ψυχικής υγείας, μέσα όμως από την επιστημονική αντιμετώπισή του.

Οι ομιλίες γίνονται κάθε δεύτερη Δευτέρα στην αίθουσα του Ιερού Ναού με ώρα έναρξης 18:00 λήξη στις 20:00. Κάθε συνάντηση έχει μια κεντρική θεματική ενότητα με δυο ομιλητές, οι οποίοι αναπτύσσουν το θέμα και εν συνεχεία ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Οι συμμετέχοντες που θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον τις 11 από τις 13 ομιλίες θα πάρουν ένα πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Ανοιχτό Σχολείο Ψυχικής Υγείας ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

* (Αναλυτικά το πρόγραμμα στη φώτο που αναρτάται) )

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.