Μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου;

Η ομάδα του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας EGO IDEAL σας προσκαλεί σε ένα workshop
με το Φίλιππο Α. Κουνιάκη και την Κατερίνα Χατζηκαλλία Κουνιάκη.

 

Τι θα δείτε/ακούσετε/συναντήσετε;

Θα συναντήσετε τον εαυτό σας για αρχή. Αυτά όλα που εσείς γνωρίζετε αλλά δεν συνειδητοποιείτε , όσα οι άλλοι μπορούν να δουν σε εσάς και εσείς δεν τα γνωρίζετε.

Θα ακούσετε την εσωτερική σας φωνή που συχνά σας μιλάει και σας αμφισβητεί, σας κριτικάρει, σας επαινεί. Θα ακούσετε και τους άλλους να μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα για εσάς, από εσάς.

Θα δείτε την αποτύπωση του πραγματικού σας εαυτού σε συνθήκες real life, θα σας «δείτε» με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο γίνεται. Θα δείτε τι αξίζετε και τι σας αξίζει να ζήσετε.

Που;

Επιλέχθηκε ένας χώρος που εμπνέει για χαλαρή συζήτηση, μία συνάντηση σε ένα πλαίσιο τόσο αυτοαποκαλυπτικό όσο και ασφαλές. Στο Ύψιλον, όπου θα έχουμε την ιδιωτικότητα , την περιποίηση, τη φροντίδα και την ελευθερία έκφρασης.

 

Πότε;

Επιλέξαμε την 9η Απριλίου για το workshop, μέσα στην άνοιξη όπου όλα αλλάζουν προς μία μεθυστική διέγερση που θα βοηθήσει στην αληθινή, γνήσια έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων.

 

Τι διάρκεια θα έχει;

Οι 2 ώρες είναι πολύ λίγες, οι 5 μάλλον πολλές ( θα θυμίσουν σε κάποιους και το σχολείο…), επιλέχθηκαν το λοιπόν οι 3 ½ ώρες . Χρόνος αρκετός να γνωριστούμε, να εξοικειωθούμε , να ανοιχτούμε, να κλείσουμε όμορφα και με ομαλότητα τη διαδικασία.

 

Ποιος θα συμμετέχει;

Όποιος επιθυμεί να ανοίξει την οπτική του για την εσωτερική αναζήτηση, όποιος είναι σε φάση να αναγνωρίσει τι τον δυσκολεύει να ζήσει πέρα από καθηλώσεις και αναστολές! Μπορεί να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλο, αλλά όλοι θα είμαστε εκεί με ένα κοινό στόχο: να γνωρίσει ο καθείς τον εαυτό του και να γνωριστεί με άλλους συνοδοιπόρους στο ταξίδι της αναρώτησης για τον πραγματικό εαυτό.

 

Γιατί να συμμετέχω;

Η αλήθεια είναι πως αν σκέφτεσαι αμυντικά και φοβικά έχεις ακόμη περισσότερους λόγους να συμμετέχεις! Στο βαθμό που επιθυμείς να απαλλαγείς από βαρίδια εσωτερικά αλλά και εξωγενή , τότε έχεις ακόμη περισσότερους λόγους να έρθεις! Αν η περιέργεια για τον πραγματικό σου εαυτό σε απασχολεί, είσαι επίσης σε εξαιρετική φάση, απλά έλα!

 

Σας πείσαμε ελπίζουμε, χωρίς να σας πιέσουμε…

Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε παρέα το ταξίδι της αυτογνωσίας, της υποστήριξης του πραγματικού εαυτού.

Επειδή μας αξίζει να είμαστε όσα είμαστε ήδη και αν θέλουμε να βελτιωθούμε ας είναι επιλογή μας!

 

Σας περιμένουμε λοιπόν Τρίτη 09/04/2024, στις 18.00 και μέχρι τις 22.00 περίπου, στο Ύψιλον ……..

Κόστος συμμετοχής 40 ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβάνεται καφές και snack. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή.

Θα δοθεί επίσης πιστοποιητικό συμμετοχής.

 

Ευχαριστούμε πολύ για τη διαχρονική στήριξη και υποστήριξη σε όσα κάνουμε ως EGO IDEAL!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.